Project
Verbouw B-Vleugel Regio College te Zaandam

Opdrachtgever
Regio College
regio college 3

Oplevering
Augustus 2016

Projectomschrijving
In opdracht van het Regio College heeft Klaver Klimaattechniek B.V. de verbouw van de B-Vleugel van het Regio College te Zaandam uitgevoerd. Onze groep heeft voor het Regio College al vele mooie werkzaamheden uitgevoerd. Zo is in 2011 de C-Vleugel gerenoveerd en in 2012 heeft de oplevering van Gebouw 99, vleugel B en A plaats gevonden.

Het Regio College is een relatief klein ROC. Die kleine schaal is de kracht waarmee zij zich onderscheiden en die hun in staat stelt om slagvaardig en flexibel te opereren. Zij zijn praktisch ingesteld en leveren kwaliteit. Zij zijn trots op iedere student die, met behulp van hun beroepsonderwijs of volwasseneneducatie, een beroep in de vingers krijgt of belangrijke stappen zet in zijn persoonlijke ontwikkeling.

Klaver Klimaattechniek heeft twee nieuwe luchtbehandeling kasten inclusief bijbehorend kanaalwerk geleverd en gemonteerd. Tevens is de bestaande CV- en koelinstallatie aangepast naar de ruimte indeling welke weer helemaal past bij het vernieuwde onderwijs van het Regio College.

Klaver Klimaattechniek
– Binnen riolering
– Water installatie
– Sanitaire installatie
– Verwarmingsinstallatie
– Ventilatie installatie
– Koelinstallatie
– Regeltechnische installatie
– Gasinstallatie

Klaver Technisch Bedrijf
– Brandbeveiliging