Project
Renoveren van 26 appartementen en algemene ruimten op de Uilenstede te Amstelveen.

Opdrachtgever
Hillen en Roosen

Oplevering
Juli 2015

Bruto vloeroppervlakte
4198 M2

Projectomschrijving
De Klaver Giant Groep heeft begin mei 2015 van Hillen & Roosen de opdracht gekregen voor de renovatie van 26 appartementen van het campusgebouw Uilenstede te Amstelveen. Eind 2014 heeft de Klaver Giant Groep al in samenwerking met Hillen & Roosen de renovatie van het huidige combinatiegebouw van Campus Uilenstede, welke getransformeerd is naar 3 gebouwen waar alle voorzieningen worden ondergebracht die het studentenleven op Uilenstede compleet maken waaronder een horecavoorziening, supermarkt, ontmoetingscentrums, diverse eet- en studeergelegenheden naar volle tevredenheid van de opdrachtgever opgeleverd.

Naar aanleiding van deze succesvolle verlopen samenwerking tussen alle partijen is er besloten om het renoveren van de 26 appartementen in een bouwteam te doen. De appartementen zullen een facelift krijgen waarbij vooral de keuken en badkamer geheel vernieuwd worden. De bedoeling was dit alles voor de bouwvak klaar te hebben, zodat de studenten hun intrek in de appartementen kunnen nemen voor het begin van het nieuwe studiejaar, en dit is weer gelukt! De Klaver Giant Groep heeft de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

Klaver Klimaattechniek
–    Aanpassen/uitbreiden van de bestaande elektrische installatie van de keuken/slaapkamer/badkamer incl. het vervangen van de complete verdeelinrichting.
–    Het compleet leveren en monteren van de intercominstallatie.
–    Het compleet leveren en monteren van de mechanische ventilatie t.b.v. de keuken en de badkamer
–    Het aanpassen van de bestaande verwarmingsinstallatie d.m.v. thermostaatkranen.

Klaver Giant Alkmaar
–    Elektra
–    Intercominstallatie