Uitbreiding Technobis Alkmaar

Door de groei van het bedrijf zijn het aantal vierkante meters van het pand verdubbeld. Hierdoor kan Technobis doorgroeien van de huidige 55 medewerkers naar zo’n 100. Voor deze uitbreiding hebben wij de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties gerealiseerd.

Greuter pand

Nieuwbouw bedrijfspand Greuter te Alkmaar

Na 10 jaar geleden de opdracht te hebben gekregen voor het eerste bedrijfspand van Greuter Logistics B.V. op het bedrijventerrein de Boekelemeer te Alkmaar mag de Klaver Giant Groep met trots vermelden dat wij wederom de opdracht hebben gekregen voor het nieuw te bouwen bedrijfspand van Greuter Logistics B.V.

Brandweer Amsterdam Amstelland

Klimaatinstallatie Kazerne Teunis te Amsterdam

De opdracht was om bij Kazerne Teunis, gevestigd aan de Vredenhofweg 3 te Amsterdam de klimaatinstallatie op de meest optimale wijze uit te voeren met zoveel mogelijk behoud van huidige installatieonderdelen en ruimtes om zo de gestelde projectdoelstellingen te realiseren. Er is een volledig werkende installatie opgeleverd waarin 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een prettig binnenklimaat wordt gerealiseerd.

energieneutraal

Wellantcollege energielabel A++++

Klaver Giant Groep heeft onder UAV-GC contractvorming bijgedragen aan de nieuwbouw van het Wellantcollege. Een van de belangrijkste eisen was een EPC (Energieprestatiecoëfficiënt) van 0! Energieneutraal betekent in dit geval dat het gebouw jaarlijks net zoveel duurzame energie opwerkt als dat er gebruikt wordt voor de installaties. Naast de bouwkundige invulling spelen installaties daar dus een hele grote rol in.

klimaatinstallatie

Toekomstgerichte installaties voor Kroondomein

Hollands Kroon streeft ernaar een vooroplopende gemeente te zijn. Het gerenoveerde Kroondomein, dat voldoet aan alle eisen van deze tijd, is daar een perfect voorbeeld van. De Klaver Giant Groep heeft meegewerkt aan de realisatie van dit project. Als groep zijn wij verantwoordelijk geweest voor onder andere de elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties.

Nieuwe HOED praktijk en bibliotheek De Goorn

Klaver Klimaattechniek heeft van Gemeente Koggenland opdracht gekregen voor het herontwikkelen van de voormalige Wereldwinkel en bibliotheek tot HOED-praktijk (medisch centrum) en nieuwe bibliotheek aan de Dwingel 3 te De Goorn.

Citiez Hotel Amsterdam

In opdracht van de Kroonenberg Groep en Revotels heeft Klaver Klimaattechniek de bouw van het Citiez hotel & all day café in Amsterdam Centrum Nieuw West uitgevoerd.

Verbouw B-Vleugel Regio College te Zaandam

In opdracht van het Regio College heeft Klaver Klimaattechniek B.V. de verbouw van de B-Vleugel van het Regio College te Zaandam uitgevoerd. Onze groep heeft voor het Regio College al vele mooie werkzaamheden uitgevoerd. Zo is in 2011 de C-Vleugel gerenoveerd en in 2012 heeft de oplevering van Gebouw 99, vleugel B en A plaats gevonden.

Renovatie MFA Anna Paulowna

In opdracht van Tuin Den Helder B.V. hebben wij voor de renovatie van MFA Anna Paulowna de verwarmingsinstallaties, ventilatie, koelinstallaties en regeltechniek gerealiseerd.

Dorpshuis Badhoevedorp

Nieuwbouw dorpshuis te Badhoevedorp

In opdracht van Huib Bakker Bouw heeft Klaver Klimaattechniek de werktuigbouwkundige installaties geleverd, gemonteerd en bedrijfsklaar opgeleverd van het nieuwe dorpshuis in Badhoevedorp.