Stichting Maatvast Haarlemmermeer
Dorpshuis Badhoevedorp
Dorpshuis te Badhoevedorp
Nieuwbouw Dorpshuis Badhoevedorp

Project
Nieuwbouw dorpshuis te Badhoevedorp

Opdrachtgever

Huib Bakker Bouw

Huib Bakker Bouw
Oplevering

Februari 2016

Bruto vloeroppervlakte

1960 M2

Projectomschrijving
In opdracht van Huib Bakker Bouw heeft Klaver Klimaattechniek de werktuigbouwkundige installaties geleverd, gemonteerd en bedrijfsklaar opgeleverd van het nieuwe dorpshuis in Badhoevedorp.

Vanaf april 2016 is Stichting Maatvast de trotse beheerder van het nieuw gebouwde dorpshuis in Badhoevedorp aan de Snelliuslaan 35. In het prachtige multifunctionele gebouw heeft een aantal vaste huurders haar plek gevonden zoals kinderopvangorganisatie Small Steps, SKH Spring in ’t Veld, GGD Jeugdgezondheidszorg, Galerie Kunst 2001 en Kindercircus Acrobatico.

Inpandig in het nieuwe dorpshuis is het jongerencentrum Baddies gevestigd zodat ook de jongeren en tieners van Badhoevedorp een thuishonk hebben voor activiteiten of om gewoon te ‘chillen’.

De accommodatie is voorzien van een bar voor het verstrekken van consumpties in de centrale ontmoetingsruimte. Bij zonnig weer is er de mogelijkheid een consumptie te gebruiken op het terras aan de achterzijde van het dorpshuis dat een mooie uitkijk heeft over de vijver.

De uitgevoerde werkzaamheden bestaan onder andere uit:
– Verwarmingsinstallaties
– Ventilatie
– Koelinstallaties
– Regeltechniek
– Loodgieterswerkzaamheden