MFA te Neck
MFA te Neck

Deze multifunctionele accommodatie zal na realisatie onderdak bieden aan een diversiteit aan gebruikers en voorzieningen: de openbare basisschool (boven- en onderbouw), 12 appartementen, peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, het dorpshuis en de gymzaal zullen allemaal plaatsnemen in dit nieuwe gebouw.

In week 20/2012 is er een start gemaakt dit grootschalige project. Er is een buitenschoolse opvang waar WTW units tussen het verlaagde plafonds gemonteerd worden en de verwarming door middel van vloerverwarming geregeld wordt. Het dorpshuis wordt voorzien van WTW units voor de ventilatie met kanaal naverwarmers ten behoeve van de foyer en de toneelzaal. De verwarming wordt geregeld  met radiatoren en convectoren. In de gymzaal worden WTW units geplaatst met een naverwarmer voor de ventilatie, de inblaas komt via een luchtslang. De verwarming zal gaan via stralingspanelen met daarin geïntegreerde armaturen ten behoeve van de verlichting.

De basisschool zal worden voorzien van een WTW unit met warmtewiel en naverwarmer, gestuurd op een CO2 voor de ventilatie. De verwarming zal geregeld worden via vloerverwarming. Verder zal  afzuigventilatie systeem voor de waskap en afzuigkap geleverd en gemonteerd voor in de keuken van het dorpshuis. Verder zijn er nog loodgieters werkzaamheden uitgevoerd