Project
Appartementen Toren A, B,C en D Hofpark te Schagen

Opdrachtgever
Bot Bouw

Oplevering
Toren A: 2014
Toren B en C: 2016
Toren D: 2017

Bruto vloeroppervlakte
Totaal 7320 M2

Projectomschrijving
Wonen in Hofpark betekent wonen in alle comfort op één van de mooiste locaties in Schagen. Midden in het groene stadshart zijn toren A, B en C inmiddels gerealiseerd. Toren D wordt rond de bouwvak van 2017 opgeleverd.

De luxe en exclusieve appartement villa’s bestaan elk uit 10 appartementen gesitueerd in 4 woonlagen rond de fraaie daktuin. De appartementen in Hofpark zijn ruim, royaal en onderscheidend ingericht. Hierbij sluit elk appartement ook nog eens aan op een prachtig balkon of terras. Hofpark kan voor u dus de perfecte woon mix van rust, ruimte en natuur betekenen. De groene omgeving zorgt voor een oase van rust middenin het mooie centrum van Schagen. Luxe en duurzaam wonen op een toplocatie, voorzien van alle gemakken.

Het klimaatsysteem in Hofpark bestaat uit een gesloten bronsysteem met vijftien bronnen in een watervoerende zandlaag op circa honderdtwintig meter diepte; zonnecollectoren; warmtewisselaars; centraal geplaatste warmtepompen en HR aardgasketels (voor eventuele na verwarming). Het collectieve systeem houdt de gebouwen op de gewenste temperatuur via de leidingen in de vloeren. In de winter dienen die als vloerverwarming, in de zomer als comfortkoeling.

Klaver Klimaattechniek heeft voor Bot Bouw de volgende werkzaamheden mogen uitvoeren:

  • Verwarmingsinstallatie
  • Ventilatie